GTST aflevering dinsdag 13 oktober 2020

GTST Aflevering 13 oktober

GTST aflevering dinsdag 13 oktober 2020 gemist?

Nina is geschokt en lucht haar hart bij Shanti. Bing moet met Daan samenwerken om Rik te helpen. Amelie is verbijsterd als Amir in elkaar geslagen thuiskomt. Janine voelt zich machteloos en heeft niet door dat Amelie een dubbele agenda heeft.

Geen tijd voor de volledige aflevering? Kijk dan de gtst shortie en fragmenten.

One thought on “GTST aflevering dinsdag 13 oktober 2020

  1. Andrew van Hooijdonk says:

    Als ik nu op zoek ben naar een aflevering uit 1997? Bij wie moet ik dan zijn?
    Gaat om aflevering 1360 & 1365 uit 1997. Graag hoor ik of jullie mij kunnen helpen? Is nl voor mijn vrouw, zij heeft een kleine rol toen vervult in die beide aflevering en die wil ik graag geven aan haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.