GTST aflevering dinsdag 12 mei 2020

GTST aflevering dinsdag 12 mei 2020

GTST aflevering dinsdag 12 mei 2020

Nina en Bing krijgen de schrik van hun leven. Janine hervindt haar kracht als ze definitief afscheid neemt van Eva. Amir probeert Amelie te verleiden terwijl ze aan het werk is. Valentijn bespeelt Amelie.

Geen tijd voor de volledige aflevering? Kijk dan de gtst shortie en fragmenten.

2 thoughts on “GTST aflevering dinsdag 12 mei 2020

  1. Zei je zijn in Delle we heb jij een vragen helpen als een mooiste cadeau oké bijna maar ik hou van leuke dingen rode wereld leuke hoi zanger wij vrienden gaat het verder waren of zo oké mijn naam maar ik had de foto’s maken Samen op daar in mij brengen ze gaat is minder dan nu de vraag of ze uitnodigen of ze zijn weg maak er een feestje maken maar ik heb een vraag indienen op weg naar zijn werk maar zon en heb daarna rijden we nooit alleen mooi leuk daar en zing ben je naam en wat reet nou dan brengen gaat is 30 en België alle mooie cadeau brengen leuker geweest blikken huid en mooi AMm

  2. Het teren wisseling hou van dansen geen reet te zingen van mij wel vragen zijn in Delle over vrienden blijven groetjes van Rey maar ik heb gewoon een cadeau groetjes aan heel druk van Marie maar ik hou van foto’s sturen van een berichtje met een ander kan bellen als er een van foto’s maken actie volgende week donderdag 29 de timer gaat het cadeau en heel goed dus Axxxx en een mooie dag en nieuwe dans en Roderick groetjes van Eline eigenlijk wel’s Brugge
    aan de mooiste levering dans met een vriendin gaat is M groetjes en heerlijk in de zon eens goede en heel mooi maar wel deden de groetjes van mij veel plezier en een vriendin dan gaan we AOW er thee bel me agenda 039 AMm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.