Daan uit GTST (Dorian Bindels) | Wie is Daan?

Daan GTST 2020

Daan uit GTST: wie is Daan?

Daan Stern, wie kent hem niet? Als je Goede tijden, slechte tijden volgt dan kan je niet om hem heen. Vanaf het eerste moment dat hij het fictieve Meerdijk binnenstapte zorgde deze man voor onrust. Eerst werd hij voornamelijk neergezet als de corrupte politieagent, vervolgens kwamen wij (en hijzelf ook) meer te weten over zijn familie en verleden en afgelopen seizoen maakte hij een einde aan hét huwelijk van Meerdijk: dat van Nina en Bing. Het leven van deze man is nooit saai, hij houdt de serie lekker spannend voor ons! Zie jij GTST-acteur Daan Stern meer als de bad guy of val jij wel voor zijn charmes?

Daan gtst ofwel dorian bindels

Wat is de echte naam van Daan uit GTST?

Dorian Bindels speelt de rol van Daan Stern in Goede tijden, slechte tijden. Op 1 maart 1992 werd Bindels geboren in Rotterdan. Al zijn hele leven is hij op het toneel te vinden. Acteerlessen aan Hofplein Rotterdam werden gevolgd voor een studie aan de Toneelschool van Amsterdam. Met een diploma op zak deed hij direct audities. Van 2014 tot begin 2017 speelde hij de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema in de musical ‘Soldaat van Oranje’. Ook hierna was hij nog op het podium te vinden en speelde hij in diverse toneelstukken.

Dit was nog maar het begin van zijn carrière, want ook op de televisie doet hij het goed. Zo kon je Dorian onder andere zien in Flikken Maastricht, SpangaS, Het klokhuis, CMC, De Spa en Ik ben Frankie. 3 september 2018 was de dag dat Dorian Bindels de rol van Daan Stern ging spelen.

Daan gtst met shanti

Wist jij dit van Daan uit GTST?

Daan en Shanti zijn beide personages uit Goede tijden, slechte tijden. Ze hebben even in hetzelfde huis gewoond en nu heeft Shanti een relatie met Rik, de broer van Daan. Maar wist jij dat de acteurs die Daan en Shanti spelen in het echte leven een relatie hebben? Dorian Bindels en Bertrie Wierenga lieten op Valentijnsdag aan de wereld weten dat ze een setje zijn. Je kan de schattige foto nog op Instagram van Dorian terugvinden! Bertrie bevestigde dit liefdevolle nieuws door middel van een romantisch filmpje op de schaatsbaan.

De échte fans van Goede tijden, slechte tijden weten dit heel misschien wel, maar Daan Stern is niet de eerste rol van Dorian Bindels in de serie. Zeven jaar eerder, in 2011, speelde hij een kleine gastrol in de soapserie: scholier Tim! Kan jij je dit nog herinneren?

Wat staat GTST-acteur Daan Stern te wachten in het nieuwe seizoen?

Kan jij niet wachten tot de zomerstop voorbij is en je weer elke werkdag voor de buis kan zitten? Wij ook niet! Maar wat kunnen we verwachten? Gaan Daan en Nina het redden als stel? Blijft hij de bad guy of verschuift zijn rol meer richting de stapelverliefde jongen die niet zonder Nina kan? Hij heeft al bekend gemaakt dat hij in het nieuwe seizoen nieuws gaat krijgen dat zijn hele leven overhoopgooit. En de aanleiding zou zomaar eens Nina Sanders kunnen zijn… Hmm, wat zou dit kunnen zijn? We zullen nog even moeten afwachten.

Daan gtst 2020


Mis niks en volg Dorian aka Daan Stern online!

Tijdens de zomerstop kan je helaas niet de serie verder kijken, maar dat betekent niet dat je jouw favoriete soapserie helemaal hoeft te missen! Bekijk de samenvattingen van de afgelopen 30 seizoenen op de website van GTST, volg de socials van de serie én je kan Dorian zelf op Instagram volgen. Hier plaatst hij regelmatig een leuke foto waarmee je een inkijkje krijgt in zijn leven. Genoeg te bekijken dus, zo hoef jij je deze zomer niet te vervelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.