Amir GTST: Dit is GTST acteur Alkan Cöklü als Amir

Amir-gtst-2020

Amir uit GTST: wie is Amir?

De man met de prachtige bos krullen! Dat is waar veel mensen Amir aan herkennen. Al leek het er afgelopen februari even op dat de mooie krullen verdwenen. Op social media verscheen hij namelijk met een nieuw kapsel: vlechtjes! Maar ondertussen is de cliffhanger al geweest en weten we dat we nog van zijn mooie bos haar kunnen genieten. Wacht jij ook altijd met veel plezier op de scènes waarin we weer naar Amir kunnen kijken? Dan zal je nu even moeten afkicken tijdens de zomerstop. Maar niet getreurd, wij hebben hier nog leuke informatie over hem. En natuurlijk kan je altijd jouw favoriete afleveringen terugkijken via Videoland. Voor je het weet zitten we weer dagelijks voor de buis.

Amir tijdens de cliffhanger van 2020

Als echte Goede tijden, slechte tijden fan heb jij de cliffhanger vast gezien. Amir speelde hier een grote rol in. Ondanks dat Amelie een einde had gemaakt aan hun relatie/affaire, belde zij hem die avond meerdere keren op. Ze voelde zich onveilig en vroeg hem om hulp, maar Amir nam niet op en luisterde zijn voicemail niet af. Het laatste dat we gezien hebben is dat Amelie achtervolgd werd, stil in de bosjes lag en dat Amir toen pas op zijn mobiel keek. Wat is er aan de hand met Amelie? Zal Amir tijdig bij haar zijn om te hulp te schieten? We zullen het na de zomer pas weten. Wat een spanning…

Wat is de echte naam van Amir uit GTST?

Als Amir niet op de set van Goede tijden, slechte tijden is, dan wordt hij Alkan Çöklü genoemd. Een acteur en presentator die geboren is in Amsterdam, op 28 juli 1994. Hij heeft in verschillende programma’s, series en films gespeeld, maar zijn rol in de populaire soapserie Goede tijden, slechte tijden leverde de meeste bekendheid op. Wist je dat Alkan ook nog even een relatie gehad heeft met een andere GTST-acteur? Tussen 2018 en 2019 waren hij en Melissa Drost (Sjors uit GTST) een setje.

Amir gtst Amir-gtst-2020 Amir-farah-2018

Het zat Amir afgelopen seizoen niet altijd mee

Vanaf het moment dat Amir Meerdijk binnenliep heeft hij het niet erg makkelijk gehad. Tijdens het vluchten uit Afghanistan is hij zijn vrouw Farah kwijtgeraakt. Terwijl hij gevoelens voor Sjors ontwikkelde stond Farah ineens weer voor zijn neus. Farah overleed en hij kreeg een relatie met Sjors. Ondertussen heeft Amir zijn sperma gedoneerd aan Bing en Nina, aangezien Bing onvruchtbaar is. Hij wordt vader van Max, die voornamelijk opgroeit bij Bing en Nina. Ondertussen wordt Bing jaloers en zorgt hij ervoor dat Amir tijdelijk in de gevangenis moet zitten. Als dat alles nog niet erg genoeg is, wordt er op zijn bruiloft met Sjors een aanslag op hen gepleegd.

We maken even een grote sprong, de aanslag ligt in het verleden en Amir en Sjors pakken hun leven weer op. Tijdens zijn dienst met de traumahelikopter wordt Amir zo hard geslagen dat hij in het ziekenhuis belandt, verlamd raakt en lange tijd moet revalideren. Dit (en nog veel meer) heeft zo’n grote impact op het leven van dit stel dat ze uiteindelijk besluiten uit elkaar te gaan. En toen leerde Amir Amelie kennen…

Mis niks en volg Amir op Instagram

Het leven van GTST-acteur Amir verloopt onrustig, maar hoe zit dit met het leven van Alkan als hij niet op de set is? Je kan hem onder andere op Instagram volgen. Hier post hij regelmatig leuke berichten zoals bloopers, maar ook foto’s van de dingen die hij doet, meemaakt én zijn sportieve lichaam. En ook op de Instagram van GTST kan je hem voorbij zien komen. Houd het in de gaten, geniet van de zomer en dan zit je voor je het weet weer elke avond voor de buis te genieten van je favoriete serie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.